Ontdekkingssessie Geldstromen door de wijk groot succes

Op donderdag 30 oktober hield Geldstromendoordewijk.nl een Ontdekkingssessie naar de Geldstromen door de wijk. De volgende Ontdekkingssessie is op dinsdag 27 januari 2015. De aanmelding staat open. 

Ontdekkingssessie Geldstromen 30-10-2014 Ontdekkingssessie 30-10-2014

Deelnemers uit verschillende organisaties, sectoren en domeinen lieten zich inspireren en gingen met elkaar in discussie over de kansen en mogelijkheden van de geldstromen door de wijk. Met het inzicht in welke stromen er zijn en hoe ze met elkaar in verhouding staan, kon de  vraag aan de orde komen, hoe deze geldstromen beter te benutten. Het gemêleerde gezelschap  afkomstig uit de ruimtelijke, sociale en financiële sector bij rijk, gemeenten, zorginstellingen, e-commerce, adviesbureaus, wijkorganen en zelfstandige ondernemers, zorgde voor verrijking van inzicht over en weer. Kijken, denken en doen over de grenzen van het eigen domein heen, daar gaat het om, want oplossingen liggen vaak buiten het eigen gezichtsveld. Lees het volledige verslag hier.

Ontdekkingssessie geldstromen 30-10-2014 Ontdekkingssessie geldstromen 30-10-2014

Vanwege de grote belangstelling voor het onderwerp organiseert Geldstromendoordewijk.nl  een volgende Ontdekkingssessie over de Geldstromen door de wijk op dinsdag 27 januari 2015 in Utrecht. Aanmelden kan hier.

Liever een Inspiratiesessie of Praktijktraining op locatie? Neem dan contact met ons op en kijk voor meer informatie bij Inspiratiesessie en Praktijktraining