Inspiratiesessies

Met minder MEER uit de geldstromen door de wijk

In-company inspiratiesessie voor bestuurders, managers en medewerkers

Geldstromen door de Wijk organiseert in-company inspiratiesessies voor bestuurders, managers en medewerkers van gemeenten, woningcorporaties, zorgverleners, financiers, verzekeraars en andere organisaties en samenwerkingsverbanden die zich inzetten voor wijken, buurten en dorpen.

Deze in-company inspiratiesessies geven inzicht in de geldstromen door de wijk en doorzicht op de mogelijkheden om deze geldstromen beter te benutten. Deze mogelijkheden liggen onder meer in de verbindingen over de grenzen van het eigen domein heen. De decentralisaties bieden voor gemeenten, maar ook voor andere organisaties, een uitgelezen kans om het potentieel van deze verbindingen te ontdekken en te activeren, zeker waar door bezuinigingen met minder middelen meer gedaan moet worden. En andere belangrijke sleutel is het lokale ondernemerschap: hoe kan de eigen organisatie effectiever en efficiënter opereren door actief samen te werken met wijkbewoners en wijkondernemers?

Deze in-company inspiratiesessies dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe visies en strategieën, maar verrijken ook het doen en handelen in de praktijk. Wij richten daarom deze inspiratiesessies  voor u op maat in. Daarover gaan wij graag met u in gesprek. U kunt ons benaderen door een mail te sturen aan info@geldstromendoordewijk.nl of ons rechtstreeks te bellen. Onze contactgegevens treft u aan op de contactpagina.

terug naar Cursussen en trainingen