Ontdekkingssessie Geldstromen door de wijk – Aanmelden

MET MINDER MEER UIT GELDSTROMEN DOOR DE WIJK

dinsdag 26 mei 2015, 12.30-17.00 uur, Rotterdam

Inschrijving gesloten

Deze ontdekkingssessie is bedoeld voor beleidsontwikkelaars en managers van gemeenten en organisaties als corporaties, welzijns- en zorginstellingen, waterschappen, bedrijven, ondernemers, financiers en andere organisaties en professionals die zich willen inzetten voor wijkontwikkeling en waardecreatie over de grenzen van de domeinen heen. Daarom zien we graag deelnemers uit verschillende sectoren van de samenleving: het sociale domein, de economie en de wereld van ruimte en vastgoed, maar met een gezamenlijke passie voor de wijk, de buurt, het dorp.

Bekijk het gehele programma 

Meld je aan samen met een andere deelnemer en ontvang beiden 12% korting op de standaardprijs van € 330,-*. Je betaalt dan beiden € 290,-* per persoon.

(*prijzen zijn exclusief btw)

Voorwaarden

De kosten voor de bijeenkomst bedragen 330,-, exclusief 21% btw. Heb je recht op korting dan bedragen de kosten 290,-, exclusief btw. Via de aanmeldingssite van Labyrinth Academy kun je direct veilig met iDEAL betalen. Je kunt ook kiezen voor betaling op rekening. Het gefactureerde bedrag dient uiterlijk 14 dagen na aanmelding te zijn overgemaakt. Je kunt tot 14 dagen voor de cursusdatum annuleren, in dit geval uiterlijk 12 mei 2015; de kosten voor annulering bedragen 40,-, exclusief btw. Daarna is annulering niet meer mogelijk en brengen wij de volledige deelnamekosten in rekening. Bij verhindering kun je je laten vervangen. Annulering en melding van verhindering of vervanging kan alleen per e-mail aan info@labyrinthacademy.nl. De organisatoren Labyrinth Academy en Pieter Buisman Advies behouden zich het recht voor aanmeldingen niet in behandeling te nemen, het programma en de locatie te wijzigen en de bijeenkomst te annuleren. In het laatste geval wordt het reeds betaalde inschrijfgeld aan de deelnemer volledig geretourneerd.

Voor aanmelding word je doorgeleid naar de aanmeldingspagina van Labyrinth Academy

klik op AANMELDEN

terug naar Ontdekkingssessie Programma en Inspirators

terug naar Cursussen en trainingen 

Deze ontdekkingssessie wordt georganiseerd door

Pieter Buisman Advies en Labyrinth Academy