Ontdekkingssessie Geldstromen door de wijk

Met minder MEER uit de GELDSTROMEN DOOR DE WIJK

Ontdekkingssessie over meer rendement uit de geldstromen door de wijk

dinsdag 26 mei 2015, 12.30-17.00 uur, Rotterdam

Inschrijving gesloten

Na twee succesvolle Ontdekkingssessies in Utrecht komen we met Geldstromen door de WIJK nu naar Rotterdam. Ontdek het verborgen vermogen van de wijk en de meerwaarde uit  de verbinding van het sociale, fysieke en economische domein.

Ontdekkingssessie 27-1-2015

Er stroomt meer geld door de wijk dan je denkt. Hervormingen en decentralisaties dwingen deze geldstromen scherper in het vizier te krijgen. Niet alleen vanwege de bezuinigingen, maar vooral om het vermogen dat in deze geldstromen verborgen zit te activeren.

WELKE GELDSTROMEN ZIJN ER?
HOE KUNNEN WE DEZE MAXIMAAL BENUTTEN?

Onder de inspirerende leiding van praktijkmeesters ga je op verkenning, ontdek je het potentieel van de geldstromen en zet je acties uit om dit potentieel te activeren.

Deze ontdekkingssessie is bedoeld voor beleidsontwikkelaars en managers van gemeenten, corporaties, welzijns- en zorginstellingen, waterschappen, bedrijven, ondernemers, financiers en andere organisaties die zich willen inzetten voor wijkontwikkeling en waardecreatie en niet bang zijn buiten de grenzen van het eigen domein te treden om geldstromen met elkaar te verbinden en slimmer in te zetten.

PROGRAMMA

INSPIRATORS

AANMELDEN

terug naar Cursussen en trainingen

Deze ontdekkingssessie is een initiatief van

Pieter Buisman Advies en Labyrinth Academy