Ontdekkingssessie Geldstromen door de wijk – Programma

MET MINDER MEER UIT GELDSTROMEN DOOR DE WIJK

dinsdag 26 mei 2015, 12.30-17.00 uur, Rotterdam

Programma

Wij ontvangen je graag vanaf 12.30 uur met een lunch in

Het Gemaal, Pretorialaan 141, 3072 EL Rotterdam

Om 13.00 uur starten we met het programma. Na een kort welkom geven Pieter Buisman , Nathan Rozema en Herman Timmermans je een blik in de dynamische en complexe wereld van de geldstromen door de wijk, in de veranderingen en verschuivingen die daarin optreden door nieuwe wetgeving, technologie en ondernemerschap en in het potentieel dat in die geldstromen verborgen zit.

In de daarop volgende werksessies verken je wat deze ontwikkelingen betekenen voor je eigen praktijk en organisatie en die van je medecursisten. Hoe kun je het potentieel van de geldstromen beter benutten en welke stappen moet je daarvoor zetten?

Uitdagende inspirators helpen je op weg om die stappen uit te zetten en opnieuw positie te kiezen. Vanuit verschillende invalshoeken en achtergronden dagen ze je uit over de grenzen van het eigen domein te kijken. Daarom zien we graag deelnemers uit verschillende sectoren van de samenleving: het sociale domein, de economie en de wereld van ruimte en vastgoed, maar met een gezamenlijke passie voor de wijk, de buurt, het dorp.

Rond 16.30 uur brengen we de oogst bij elkaar en ronden we de bijeenkomst af met een dronk op de stappen die we willen zetten om met met minder MEER te halen uit de geldstromen door de wijk.

Enthousiast? Meld je hier aan.

terug naar Cursussen en trainingen